Ga direct naar het artikel

Fit thuis slim eropuit

Maak jouw eigen beweegplan

Fit thuis slim eropuit: maak je beweegplan

De lente is in aantocht. We willen er op uit. Niet alles kan, vanwege corona. Maar fit worden of blijven, dat kan wel. Als je thuis werkt, moet je vaker actief op zoek naar meer beweging. Onze tips maken het makkelijker.

Maak een plan… en geniet ervan!

Er zijn veel manieren om thuis fit te blijven, lees onze tips maar eens. De vraag is: hoe hou je het vol? Uit onderzoek blijkt dat concrete voornemens maken helpt. Daarom hebben we een beweegkalender gemaakt. Zo plan je heel eenvoudig al je voornemens. Om gezond thuis te werken én om slimmer en duurzamer te reizen.

Thuiswerken Inge Willems
Thuiswerk- en beweegtips

Wij helpen je met nog meer tips om thuis zoveel mogelijk in beweging te blijven tijdens het thuiswerken én met tips om slim naar je werk te gaan. 

Ik wil thuiswerk- en beweegtips

Tip Deel Je Ervaring Op Social Media 01

Deel je voornemen met anderen. Voor jezelf een stok achter de deur, voor anderen een leuke inspiratie.

Doe mee voor jezelf

Deze beweegplanner komt voort uit onze campagne Fit Thuis, Slim Eropuit. 141 mensen deden mee voor de prijzen. De fiets en cadeaubonnen zijn vergeven. Meedoen is nu voor de echte hoofdprijs, jijzelf.  

Doe mee en maak je eigen beweegplan!

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief