Ga direct naar het artikel
17 april 2020

Maddy Schoon over thuiswerken

"Het is vooral de feedback, de andere gesprekken en het klankborden met collega’s, wat ik nu mis"

Werken vanuit thuis. We doen het inmiddels al een aantal weken. Er zit niks anders op. ‘Blijf thuis en ga alleen naar buiten als het echt nodig is. Want, alleen samen krijgen we corona onder controle’, is het devies vanuit de overheid. Van de ene op de andere dag zaten we massaal  thuis te werken. Hoe bevalt dat?

Thuiswerkbingo!

“Ik vind het tegenvallen. Ik werk het liefst gewoon op kantoor,” laat Maddy Schoon, secretaresse bij Maastricht UMC+ weten. Maar ze ziet er de lol ook wel van in. “Ik heb het thuiswerk video call bingo waar ik tijdens een online meeting vaak genoeg BINGO kan roepen.”

Thuiswerken gaat sneller

Maddy geeft ook aan dat aan thuiswerken op zich niks mis is. “Het is voor een bepaalde tijd ook goed te doen. Ik kan mij beter focussen op mijn uit te voeren taken. Met als voordeel dat ik mijn werk sneller gedaan krijg en minder afleiding heb.”

Gemis van collega’s en werkplek

“Nu het werken vanuit thuis verplicht is en al langere tijd duurt, mis ik mijn collega’s en mijn werkplek. Op kantoor heb ik alles bij elkaar, een telefoon, twee beeldschermen, goede netwerkverbindingen enzovoort. Maar het is vooral de feedback, de andere gesprekken en het klankborden met collega’s, wat ik nu mis.”  

7x werken vanuit thuis, zo lukt het wel!

Met onze 7 handige thuiswerktips helpen we je op weg. Lees ze en doe er je voordeel mee! Graag horen we ook van jou hoe het thuiswerken bevalt en wat je zoal meemaakt. Mail naar info@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Thuiswerkplek Maddy Schoon
Bingokaart Thuiswerk Video Call