Ga direct naar het artikel
12 maart 2020

Held van de dag

"Ik fiets van Landgraaf naar station Heerlen, met de trein naar station Meerssen en dan weer fietsend naar de Beatrixhaven in Maastricht"

Vertel ons meer over je heldendaad

Regelmatig greep ik naast prijzen of extra punten omdat ik al lang voordat jullie jullie acties begonnen al duurzaam naar mijn werk reisde met fiets en trein. Dus ik kon niet zeggen dat ik de auto verruilde voor fiets of OV. Gelukkig waren er ook acties waar ik wel aan meekon doen.

Ontdek de e-bike

Zoals een e-bike uitproberen, waardoor ik zelf een e-bike aanschafte en nu met mooi weer de 23 km helemaal fietsend afleg. Binnenkort probeer ik een e-car uit en wie weet verruil ik in de toekomst mijn benzine auto voor een e-car. Maar voor het overgrote deel zal ik blijven reizen zoals ik al heel lang doe, fietsend van Landgraaf naar station Heerlen, met de trein naar station Meerssen en dan weer fietsend naar de Beatrixhaven in Maastricht.

Door weer en wind

Ik geef niets om een beetje regen. Maar soms, als ik al zeven werkdagen lang in de regen, tegen de wind in moet fietsen (zie foto), word ik behoorlijk op de proef gesteld. Ik geef nog niet op, maar ik hoop dat het weer snel beter wordt.