Ga direct naar het artikel

Ervaar of autodelen iets voor je is

We stimuleren ook autobewust rijden. Bewust van je eigen veiligheid en bewust van de impact op het milieu. Autodeelservice Greenwheels en MyWheels wil ons daarbij helpen met een kortingsvoucher om ervaring op te doen met deelauto's. Bestel hem hier voor jezelf of als cadeau. Van SnappCar kregen we een extra prijs. We mogen 5 x € 50 SnappCar tegoed weggeven. Zo is het voordelig kiezen voor een deelauto. Wil je hier kans op maken? Geef dit dan ook aan via het formulier

Korting GreenWheels

  • Kortingsvoucher met waarde van € 25
  • De vouchers zijn geldig tot 31 januari 2021.
  • Na invullen van het formulier ontvang je van ons binnen enkele dagen per mail de kortingscode. De korting is slechts een keer te gebruiken per gebruiker. 

Korting MyWheels

  • Kortingsvoucher met waarde van € 25
  • De vouchers zijn geldig tot 30 april 2021.
  • Na aanmelding ontvang je per e-mail van ons de kortingscode. Deze is slechts 1 keer per gebruiker te verzilveren en kan 1 keer per gebruiker gebruikt worden. Er is geen limiet op het aantal gebruikers.

De gemeenteraad neemt het besluit tot invoering van Zero Emissie Stadslogistiek en een Zero Emissie zone Stadslogistiek per 1-1-2025. Het besluit wordt genomen op basis van het implementatieplan en een ondersteunend maatregelenpakket (stimuleren en faciliteren van ZES)

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief