Ga direct naar het artikel

Beken jij kleur voor het klimaat?

We helpen je graag op weg

Wil jij ook een klimaatstatement maken? De tijd dringt!

Wat als….. iedereen een klimaatstatement zou maken? Dat kan heel eenvoudig. Je spreekt bijvoorbeeld met jezelf af om één keer per week met de fiets, e-bike of het OV naar je werk te reizen. Als iedereen een klein klimaatstatement maakt, dan maken we samen een groot verschil. Spreek het met jezelf af. Zeg het tegen je familie en vrienden. Of deel het op je eigen sociale media. Ja, ik doe mee… We helpen je graag om dit te delen. Doe het nu, de tijd dringt. Je zult merken dat het goed voelt! Omdat elke beweging telt.

We helpen je graag vooruit!

We informeren je graag over groene alternatieven om slimmer op weg te gaan. Met de fiets, een e-bike of speed-pedelec bijvoorbeeld. Of met een aanbod om gratis het OV te ontdekken, in combinatie met een P+R of vouwfiets zodat jij moeiteloos van deur tot deur reist. Zo helpen we je vooruit in de ochtendspits. En bieden we je mogelijkheden om jouw bijdrage makkelijk zichtbaar te maken.

Uitgiftepunt Ontdek De E-Bike Valkenburg
Ontdek de e-bike

Probeer een week gratis een e-bike, speedbike of elektrische bakfiets.

Openbaar Vervoer Trein
Ontdek het OV*

Tot 8 weken gratis met het OV forenzen? Incl. vouwfiets en gratis parkeren.

 

*Deze actie is exclusief voor medewerkers van partners.

Rob Smeets Slimme Bandenpomp
Klimaatstatement ontdekken

Wil je tips om slimmer op weg te gaan?

Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief