Ga direct naar het artikel
12 januari 2021

2021 is gestart

Wat een jaar hebben we achter de rug. Het bestrijden van de pandemie heeft gevolgen voor onze gezondheid en economie, voor onze werk- en leefomgeving. Ook ons reisgedrag zowel privé als zakelijk veranderde.

Tijd om met frisse moed 2021 te starten en ook na te denken over je eigen mobiliteit of die van de medewerkers in jouw organisatie! Stap dit jaar bijvoorbeeld eens wat vaker op de fiets of informeer naar de fietsregelingen op je werk. Ben je tijdens de lockdown thuis veel aan het videobellen en zit je lang achter je beeldscherm waardoor je te weinig beweegt? Overweeg jij of flexibel werken ook na corona een vast ritme voor jou kan worden? Hebben jij en je partner dan nog wel twee auto’s nodig? Is autodelen een optie? Misschien ben je voornemens dit jaar eindelijk die knoop door te hakken om over te stappen op elektrisch rijden? Of reis je juist op een veilige manier met het OV?  Zuid-Limburg Bereikbaar helpt jou ook in 2021 weer op weg voor een gezond woon-, werk- en leefklimaat. Reizigers in Zuid-Limburg informeren wij over actuele bereikbaarheidsinformatie en mobiliteitstrends. Wij organiserendiverse acties en bieden producten en diensten aan om slim mee te reizen en flexibel te werken.

Werkgevers helpen wij met het verduurzamen van zakelijk verkeer en het woon- werkverkeer van medewerkers. Logistieke bedrijven helpen wij met het verduurzamen van hun transportstromen.

Maak de beweging in 2021

In beweging komen en blijven is onverminderd belangrijk. Heb jij al goede voornemens gemaakt hierover? Afgelopen jaar deelden ruim 140 deelnemers van de campagne `Fit thuis, slim erop uit!` hun goede voornemen met ons. Binnenkort buigen de juryleden zich over de inzendingen. Meedoen voor de prijzen is niet meer mogelijk. Máár ‘…  als voor jou de grootste winst zit in je eigen gezondheid, bekijk dan de thuiswerktips op www.maakdebeweging.nl.  

Ben je werkgever?

Wil je als werkgever of logistiek ondernemer de beweging maken naar duurzame mobiliteit? Kijk op www.zuidlimburgbereikbaar.nl of mail meteen naar onze ervaren mobiliteitsmakelaar rob.schaap@zuid-limburg-bereikbaar.nl of logistiek makelaar mark.luikens@zuid-limburgbereikbaar.nl

Wij wensen je een gezond 2021 met slimme, veilige en duurzame mobiliteit!

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief