Ga direct naar het artikel
23 maart 2020

Aangepaste OV-dienstregeling

Vanwege het coronavirus zijn de vervoerders Arriva en NS overgegaan op een aangepaste dienstregeling. Door de uitbraak van het coronavirus zijn er nog maar weinig passagiers, en is er ook minder personeel inzetbaar.

De lijnbussen van Arriva rijden in Zuid-Limburg volgens de vakantiedienstregeling. De treinen van de NS rijden via een speciale basisdienstregeling. Vanaf maandag 30 maart rijden de treinen van Arriva in Limburg nog maar één keer per uur.

Overige aangescherpte maatregelen

Reis je met de bus? Houd er dan rekening mee dat je achter instapt. De deur aan de voorzijde blijft gesloten. Ook kunnen er geen kaartjes meer bij de buschauffeur gekocht worden. Reis met je ov-chipkaart of koop een e-ticket.

Volg de richtlijnen van de overheid en blijf zoveel mogelijk binnen. Is reizen voor jou nu noodzakelijk? Kijk dan uiterlijk een uur voor vertrek op de website van Arriva voor alle actuele aanpassingen in de dienstregeling of op www.ns.nl voor de actuele dienstregeling van de NS.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief