Ga direct naar het artikel
23 maart 2020

Gemeente Maastricht past openingstijden fietsenstallingen binnenstad aan

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is het rustiger in de stad. Er zijn minder medewerkers die naar het werk kunnen/mogen gaan. De gemeente Maastricht heeft de openingstijden van de fietsenstallingen in de binnenstad aangepast.

De fietsenstallingen op de Markt en de Kesselskade zijn (voorlopig) gesloten tot en met 6 april. Er wordt zo snel mogelijk een mobiele stalling op het voorplein bij Mosae Forum geplaatst. Zo kunnen fietsen toch worden gestald in de stad.

Ondergrondse fietsenstalling station tijdelijk gratis

De ondergrondse fietsenstalling onder het station blijft open. De stalling is tijdelijk gratis toegankelijk. Om fysiek contact te beperken hoef je niet meer in- of uit te checken in de fietsenstalling. Normaal gesproken zijn alleen de eerste 24 uur gratis. Het fiets- en servicepunt voor fietsreparaties en fietsaccessoires is in deze stalling gesloten. 

Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief