Ga direct naar het artikel
23 oktober 2019

Gezocht: overstappers van de auto naar het OV of de E-bike

Ben jij recent voor jouw woon-werkreis van de auto overgestapt naar het openbaar vervoer of een e-bike? En heb je jouw overstap gemaakt via jouw werkgever met een van onze probeeracties als Ontdek de e-bike of Ontdek het OV? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken enthousiaste overstappers die hun ervaring via een persoonlijk videoportret willen delen. Met jouw ervaring kunnen we anderen ook enthousiast maken om met het openbaar vervoer of een elektrische fiets te reizen. Doe mee en deel jouw ervaring, want elke beweging telt weer mee voor minder CO2.

Een miniportret maken: hoe werkt dat?

Meld je aan en samen kijken we of jouw verhaal geschikt is om er een mooi miniportret van te maken. We werken samen met een ervaren filmmaker, die rechtstreeks met je afstemt en de opnamedag met jou inplant. Houd er rekening mee dat de opnames je maximaal een halve dag tijd kosten.

Deel jouw eigen filmpje

Na afloop kun je het filmpje delen op je eigen sociale media kanalen. Wij zullen het plaatsen op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze sociale media kanalen. Van te voren teken je hiervoor een document waarmee je toestemming geeft voor het gebruik van jouw video op onze online kanalen.

Lijkt het jou leuk jouw overstapverhaal te delen? Laat het ons weten via mail naar magriet.satijn@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Aron Nijs over ondernemen tijdens de coronacrisis
De auto staat al 3 weken werkloos voor de deur. Ik heb voornamelijk gefietst!
Lees meer
Daniella over Het Nieuwe Rijden
De auto gebruik ik alleen als het moet en dan zo zuinig mogelijk
Lees meer
Ruud van Laar over Ontdek de E-bike
Fietsen is veel minder belastend en je doet toch iets aan je conditie
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief