Ga direct naar het artikel
17 november 2020

Gratis fietscheck in Born en Brusselsepoort in Maastricht

Heb jij een klein gebrek aan je fiets? Laat hem niet staan in de schuur! Kom op zaterdag 21 november naar Born of op zaterdag 28 november naar winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht en laat de mobiele fietsenmaker naar je fiets kijken. De fietsenmaker voert kleine reparaties uit. Gratis voor jou, Zuid-Limburg Bereikbaar betaalt.

Goede fiets, goede beweging

Juist nu is het belangrijk dat we in beweging blijven. Daarom geven we graag voorrang aan de fiets. Fietsenmaker Verhulst repareert binnenkort op twee locaties in Zuid-Limburg kleine gebreken aan je fiets:

  • Op zaterdag 21 november tussen 9.30 uur en 12.30 uur op het marktplein aan de Kerkstraat in Born (gemeente Sittard-Geleen).
  • Op zaterdag 28 november tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij Winkelcentrum de Brusselsepoort. Je vindt de fietsenmaker tegenover Pets Place.

Waarmee helpt de fietsenmaker?

De fietsenmaker repareert kleine gebreken, zoals een los schroefje, verkeerd afgestelde remmen, een ketting die eraf ligt of een lekke band. Heb je een band die vervangen moet worden? Die heeft de fietsenmaker niet voor handen. Neem je er één mee? Dan zet de fietsenmaker deze band graag op je fiets.

Houd afstand en wacht op je beurt

Bij deze actie zijn maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus genomen. Houd 1,5 meter afstand, ook als je even op je beurt staat te wachten

A1 poster Gratis Fietscheck Maastricht
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief