Ga direct naar het artikel
18 november 2020

Helden: bedankt dat jullie er voor ons zijn!

Werk jij in een vitaal beroep en heb je af en toe een auto nodig? Snappcar helpt je om veilig op pad te gaan en deelt drie keer een voucher uit ter waarde van € 15. De voucher kan gebruikt worden als korting bij het huren van een auto via het platform.

Via Snappcar huur je een auto van iemand bij jou in de buurt die hem op dat moment niet nodig heeft.

Meer over autodelen

Bij autodelen maken meerdere mensen gebruik van dezelfde auto, maar op andere tijdstippen. Zo gebruik je de auto zo optimaal mogelijk, want auto's staan gemiddeld zo'n 90% van de tijd stil. Je gebruikt voor een bepaalde rit tijdelijk een auto die niet van jou is. Daarna gebruikt een andere persoon hem weer voor een volgende rit. Ook kun je je eigen auto (of zelfs een private-lease auto) delen met anderen op momenten dat jij hem niet gebruikt. 

Bespaar geld

Door een auto te delen, bespaar je geld. Zeker als je jouw eigen auto weinig of onregelmatig gebruikt. Bovendien zorgt autodelen voor 30% minder auto's en 18% minder gereden kilometers. Dat betekent een afname van het gebruik van de openbare ruimte, minder parkeerdruk en CO2-reductie.

Meer weten?

Ga voor meer vormen van autodelen en de aanbieders naar www.maakdebeweging.nl.  

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief