Ga direct naar het artikel
16 juni 2020

‘Ontdek de e-bike’ in Sittard-Geleen

De fiets is en blijft een duurzame keuze. Bovendien is de fiets juist nu een gezond en veilig middel om van A naar B te gaan. Voor wat langere afstanden kiezen we steeds vaker voor een e-bike. Wil jij eens proberen of een e-bike wat voor jou is en woon je in de gemeente Sittard-Geleen? Reserveer dan nu gratis een e-bike voor 2 weken en haal hem op woensdag 1 juli op bij de Markt in Geleen. Je kunt kiezen uit e-bikes en  speedbikes!

Veilige mobiliteit

Veel ondernemingen zijn weer open. Maar er werken ook nog veel mensen thuis. Dat geeft ruimte op de weg en in het OV. Zuid-Limburg Bereikbaar zoekt daarom mee naar veilige mobiliteit. Het aanbieden van e-bikes en speedbikes is hier onderdeel van. 

Hoe werkt het?

Je gaat naar ontdekdeebike.nl. Daar kies je welke fiets het best bij je past. Om te voorkomen dat er te veel mensen op 1 juli bij elkaar komen, werken we met verschillende tijdsvakken. Je kiest vooraf op welk tijdstip je de fiets wilt komen ophalen. Is de fiets van je voorkeur al gereserveerd? Probeer dan een ander tijdvak.

1 juli Sittard-Geleen

Wanneer je de gereserveerde fiets ophaalt, staat de fiets voor je klaar. Je ontvangt een instructie en de fiets wordt voor je gereinigd. Je bent klaar om de e-bike te ontdekken! 

Op een rij

  • Wat: Actie Ontdek de e-bike
  • Ophalen: 1 juli (tussen 9.00 en 12.00 uur)
  • Terugbrengen: 15 juli (tussen 9.00 en 11.00u) 
  • Waar: Markt, Geleen

Ontdek de e-bike voor iedereen in Zuid-Limburg!

Iedereen die woont of werkt in Zuid-Limburg kan het hele jaar door via Ontdek de e-bike gratis een e-bike proberen. Je haalt je fiets op de dag dat jou het beste uitkomt op bij ons uitgiftepunt Cycle Center in Valkenburg. Je kunt de e-bike van jouw keuze een week gratis proberen. Reserveer de fiets van jouw keuze via www.ontdekdeebike.nl.

Reserveer gratis een e-bike en klik op het tijdstip van jouw keuze op 1 juli:

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief