Ga direct naar het artikel
16 november 2020

Ontdek de e-bike naar Sittard in december

Steeds meer mensen kiezen voor een e-bike. Wil jij eens uitproberen of een e-bike wat voor jou is? Reserveer dan gratis voor twee weken een elektrische fiets via Zuid-Limburg Bereikbaar. Op 3 december staan we met onze fietsen bij Stienen Tweewielers in Sittard. Reserveer de fiets van jouw keuze nu, want vol = vol.

Probeer eens een e-bike

Zuid-Limburg Bereikbaar organiseert regelmatig uitgifte van e-bikes op locaties in Zuid-Limburg. Je kunt dan bij jou de buurt een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets ophalen. Na twee weken gratis uitproberen lever je de fiets weer in op dezelfde plek. Zo maken we het iedereen zo makkelijk mogelijk om een e-bike te proberen.

Vol = vol

Op donderdag 3 december kun je 2 weken gratis een e-bike proberen. We staan bij rijwielhandelaar Stienen Tweewielers in Sittard voor de deur. Wel vooraf reserveren via een van de onderstaande links. Door te werken met tijdsvakken voorkomen we drukte. Let op: vol=vol!

Ophaalmoment 09:00 - 09:30 uur
Ophaalmoment 09:30 - 10:00 uur
Ophaalmoment 10:00 - 10:30 uur
Ophaalmoment 10:30 - 11:00 uur

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief