Ga direct naar het artikel
3 juni 2020

Probeer gratis twee weken een vouwfiets

Maak jij voor je werk gebruik van P+R Maastricht Noord? En zoek je een alternatief voor de bus? Kies eens voor de vouwfiets! De vouwfiets past in vrijwel elke kofferbak. Probeer gratis een een vouwfiets via Zuid-Limburg Bereikbaar en ervaar het gemak van de combi auto en fiets naar je werk in Maastricht! Op maandag 8 juni komen we naar P+R Maastricht Noord waar je je gereserveerde vouwfiets meteen mee kunt nemen naar het werk.

Reserveer  nu!

Na aankomst op P+R klap je de fiets uit en rij je naar je bestemming. Makkelijk en snel. Als je het eens uit wil proberen, maken we ook dat makkelijk voor je. Reserveer een van onze vouwfietsen voor twee weken. Onze vouwfietsen nemen opgevouwen ongeveer 80 cm bij 80 cm bij 40 cm ruimte in beslag. Op maandag 8 juni tussen 8.00 uur en 9.30 uur staat je fiets klaar op P+R Noord. Reserveer nu gratis je vouwfiets! Twee weken later, op maandag 29 juni, lever je de vouwfiets daar ook weer in. 

Doe mee aan de probeeractie

En ervaar zelf of de vouwfiets jouw reis naar Maastricht slimmer en makkelijker maakt. Wij zien dat vouwfietsen de afgelopen jaren enorm verbeterd zijn. Waar ze voorheen kampten met weinig gebruiksgemak en een slecht imago, zijn ze inmiddels ideaal voor het gebruik in de stad. Ze fietsen licht en zijn eenvoudig in gebruik. Maar of het echt iets voor jou is? Dat weet je alleen als je het probeert.

P+R vrouw met Vouwfiets
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief