Ga direct naar het artikel

Stapsgewijs meer ruimte: vermijd drukte

Alleen samen houden we corona onder controle

19 mei 2020

Stapsgewijs meer ruimte: vermijd drukte

Wanneer veel mensen bijeenkomen kan het coronavirus zich snel verspreiden. Overal zijn maatregelen om dit te voorkomen. Er is ruimte; het is aan iedereen om die veilig te gebruiken. Houd 1,5 meter afstand en loop rechts. Geef gehoor aan aanwijzingen ter plaatse: volg de looproutes en stap van de fiets waar gevraagd. Vermijd drukte. Wordt 1,5 meter afstand houden lastig? Blijf dan niet langer dan nodig. Daarmee geef je ook anderen ruimte.

Blijf op de hoogte

Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar houdt je zo veel als mogelijk is op de hoogte van mobiliteitsmaatregelen. Je vindt de actuele berichtgeving onder nieuws.

Naast onze berichten, staan ook op de websites van de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio Zuid-Limburg en van de GemeenteMaastricht afgekondigde maatregelen en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Werkzaamheden aan de wegen in Zuid-Limburg gaan voorlopig gewoon door. Houd onze berichtgeving in de gaten voor de doorgang van de afsluitingen.

Landelijke campagne rijksoverheid Vermijd Drukte
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief