Ga direct naar het artikel
10 maart 2020

Verkoop tweedehands e-bikes Zuid-Limburg Bereikbaar

Iedereen die in Zuid-Limburg werkt of woont kan een week lang gratis een e-bike proberen via Ontdek de e-bike. De probeer e-bikes van Zuid-Limburg Bereikbaar zijn afgelopen jaar vervangen door een nieuwe poule e-bikes. De oude modellen zijn nagekeken en opgeknapt en zijn nu te koop bij het CycleCenter in Valkenburg.

Het gaat om vier modellen van de merken Batavus, Kalkhoff, Merida en Giant. Ze zijn allemaal slechts drie seizoenen gebruikt. De tweedehands elektrische fietsen zijn voordelig geprijsd. Dat maakt de aanschaf van een elektrische fiets natuurlijk extra aantrekkelijk. Meer informatie en de prijzen van de tweedehands fietsen vind je op de website van het Cycle Center.

Probeer eerst een e-bike

Eerst een e-bike proberen om te ervaren of elektrisch fietsen iets voor jou is? Reserveer nu voor een week gratis een e-bike, speedbike of elektrische familiebakfiets via de website www.ontdekdeebike.nl.

Wel of niet doen?

Twijfel je nog of het verstandig is om een tweedehands elektrische fiets te kopen? Lees dan het artikel van de ANWB met aankooptips voor het kopen van een tweedehands e-bike.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief