Ga direct naar het artikel
Maak De Beweging Groen

Vandaag slim op weg?

Laat jouw heldendaad zien!

Woon- werkverkeer in Zuid-Limburg kan slimmer, veiliger en duurzamer. Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar helpt om jouw reis gezonder, goedkoper of groener te maken.

Haal de held in jezelf naar boven

Iedereen heeft het in zich om een held te zijn. Steeds als je ergens heengaat, heb je de keuze: doe ik het vandaag slimmer, veiliger, duurzamer? Zo kun je elke dag een heldendaad verrichten. Gewoon door de fiets te pakken naar je werk. Of je auto op een P+R te parkeren en met het OV naar het centrum te reizen. Want helden zijn er in alle soorten en maten. Kies je eigen weg!

Held Van De Dag P+R En Vouwfiets Liggend

Maak gebruik van onze (probeer)acties

Met de fiets naar je werk of de winkel. Of met het OV. Het is natuurlijk makkelijk om de auto te pakken die voor de deur staat, je kan het ook eens anders proberen. Begin eens met één dagje anders reizen. Dat is direct een heldendaad! Kom ook in beweging! Wat je ook beweegt, ontdek de voordelen met onze (gratis) probeeracties. 

Zij gingen je al voor en maakten de overstap naar anders reizen:

Sjef en Karin Dreessen over de fiets
Op de fiets neem je letterlijk en figuurlijk afstand van het werk.
Lees meer
Marie-Thérèse ten Wolde over het OV
Ik zit de hele dag, dan ben ik blij als ik naar het station kan lopen
Lees meer
Brigitte Laarmans over P+R
"Ik parkeer gratis en reis goedkoop verder naar 't werk."
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief